2011. október 23., vasárnap

mindjárt november

Búcsú a lépcsőktől
Farewell to the stairs



2011 nyarának egyik izgalmas kihívása volt a Deák téri evangélizáció.
Pont akkor kaptunk egy kivételes lehetőséget erre a műfajra, amikor a fővárosi közterületeken megszigorították, helyesebben engedélyhez kötöttek minden előadást- és zenei megnyilvánulást.
Mi pedig mindezzel mit sem törődve, egy püspöki engedéllyel bármikor megjelenhettünk a templom lépcsőin.
Itt sem korlátoztak különösebben, csak ha a templomban alkalom volt, vagy zenekari próba.
Áramot is kaptunka közeli Suchi Bárból, egyszóval megnyílt előttünk a Nagy kapu. A legcsodálatosabb az volt, amikor a közeli Erzsébet téren az Omega gyülekezet szervezte a palacsintasütéses evangélizációt, vagy amikor este 8-kor befejeztük a Deák téren, és már láttuk a tér szélén a Biblia Szól Gyülekezetének kis csoportját, akik készültek a személyes beszélgetésekre.





Vagy amikor Peter Strand, a svéd evangelista beszállt az egyik előadásunkba a Matt Jóska féle illusztrációival. Csodálatos dolgok történtek. Belülről lehetett érezni, hogy örülnek a menyben, amikor itt a földön ennyire aktív Isten népe.




Most október végén minden megváltozott. Az áramot utoljára kaptuk meg, mert a kerthelyiséget másnap lebontják. Kezdett hűvös is lenni, ezért nem tehetjük kockára karácsony előtt az énekesek hangszálait.
És a legrosszabb az volt, hogy másnap telefont kaptunk, az engedélyt visszavonják. Vagy a lakók, vagy valaki más kifejezte nemtetszését, és így a lépcsőt el kell hagynunk. Pedig nagyon megszerettük őket.






Nem baj, jövő tavasszal folytatjuk valahol máshol !!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése