2011. június 6., hétfő

Forró hangulat a Hűvösvölgyben. Május végi Gyermeknap

Megérkeztek a kora hajnali napfény kíséretében a Palánta Germek-Lélek-Mentők. Hűvösvölgyön a Gyermekvasút Alapítványa befogadott minket és szabad területet adott a Palánta Élményparknak.
Köszönjük ezúton is nekik a felállított szinpadot és a békés együttműködést. Mindenki hamar megtalálta a helyét: Szinpadon a 4 D Újdimenzió zenekar a gyermekdalaival, balra tőlük a bábparaván, szemben velük a technikusok keverője. A füves rét sarkán az adományozó-információs asztal a CD-kkel, közvetlen előtte, az útkereszteződésnél a szórás indult el. Szemben az út másik oldalán a Palánta kereket helyeztük üzembe, a kis horgásztóval. A zenekarral szemben, jobb oldalon arcfestésre lehetett várakozni.  Alighogy felállt a technika, megérkeztek az első gyerekek és szüleik. És felharsant az első dal: " Ha vágysz egy igazi barátra, ez a ez a Palánta !
Egész nap, este 6-ig folyamatosan váltakoztak a műsorszámok, a táblarajztól a bohócokig, a bábosoktól a Palánta Petiig, mindenki a legjobb formáját hozta.
Érthetően, világosan és kedvesen adtuk át az Evangélium üzenetét a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

Egy apuka felém fordulva megszólalt: " A kislányom már hallotta a Sünike darabot  CD-n, de még élőben nem látta. Ezért jöttünk.
Mire az anyuka is hozzáfűzte: Tisztára a férjem, pont ugyanígy reagál, mint ez a  Süni.
- Hagyjál békén, nekem nincs jókedvem...utánozta viccesen: - Teljesen így van tette hozzá a férj is nevetve.-







Közel ezer gyermekhez szólhattunk. Pontosan nem tudjuk hányuk lelkében indult el a változás, de mindegyikük hazavitt valamit ebből a napból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése